Palvelut

Kasvohoidot

Kasvojen Heleytys

Kesto: 30min
Hinta: 45€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Kirkastaa, heleyttää, kuorii ja tehokkaasti kosteuttaa ihoa.
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kevyt entsyymikuorinta, naamio, decollete/hartiahieronta ja hoitovoiteet.
Varaa aika painike

Kasvojen Peruspuhdistus

Kesto: 50min
Hinta: 60€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Kirkastaa, kosteuttaa ja puhdistaa ihoa
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä iholle, jossa paljon epäpuhtauksia tai miliumeja.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon epäpuhtauksia pehmittävä neste, mekaaninen ihonpuhdistus (sekä miliumien poisto tarvittaessa), naamio ja hoitovoiteet.
Varaa aika painike

Timanttimikrohionta

Uudenaikaisin tapa tehdä mikrokuorintaa. Se on tehokas, mutta hellävarainen tapa poistaa kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia. Tällä hoidolla ihostasi tulee samettisen pehmeä sekä vastaanottavainen tehokkaille hoitotuotteille!

Kesto:
60min
Hinta: 75€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien poistaminen, ihon ikääntymismerkkien silottaminen, auringon vaurioittaman ihon uudistaminen, ihon värimuutosten tasoittaminen (mm. pigmenttimuutosten vaalentaminen), aknearpien ja pinnallisten arpien häivyttäminen, ihon epäpuhtauksien poisto, ihon rasvaisuuden vähentäminen ja ihon kiinteyttäminen.
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille lukuunottamatta oikein ohutta sekä todella herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. Erityisen hyvä iholle, joka on paksu, tukkoinen, pintakuiva ja samea.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, timanttimikrohionta (sekä mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio ja hoitovoiteet.
Varaa aika painike

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen ja todella tehokas vaihtoehto mekaaniseen ihon puhdistukseen. Puhdas lopputulos ihoa ärsyttämättä!

Kesto:
60min
Hinta: 75€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Kirkas ja puhdas iho, poistaa tehokkaasti rasvaisuutta sekä pienimmätkin ihon epäpuhtaudet, tasoittaa ryppyjä, tekee ihosta nuorekkaamman ja kiinteämmän, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, nopeuttaa ravintoaineiden imeytymistä ja hehkeyttää ihoa.
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille lukuunottamatta oikein ohutta sekä todella herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. Erityisen hyvä rasvaiselle, samealle ja tukkoiselle iholle, jossa on paljon pieniä mustapäitä.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, ihon epäpuhtauksia pehmittävä neste, ultraäänipuhdistus (sekä mekaaninen puhdistus tarvittaessa), naamio ja hoitovoiteet.
Varaa aika painike

ClinicCare kemiallinen kuorinta

Jo yksi kemiallinen kuorintahoito tekee ihostasi kirkkaamman, hehkuvamman, elivoimaisemman ja vastaanottavaisemman hoitotuotteille. Sarjahoitona hyviä tuloksia ongelmatapauksiin yhdessä ClinicCare kotihoitotuotteiden kanssa!

Kesto:
45min
Hinta: 75€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Hoidossa valitaan ihotyypin mukainen kemiallinen kuorinta sekä naamio:
Cliniccare Pure Peel on tulehduksia ehkäisevä kemiallinen kuorinta herkälle, ärtyneelle, aknealttiille ja tulehtuneelle iholle.
Cliniccare Glow Peel on kemiallinen kuorinta, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää, kirkastaa ja nuorentaa ihoa.
Cliniccare Refresh Peel on kemiallinen kuorinta, joka elvyttää, nuorentaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa.
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille lukuunottamatta oikein ohutta sekä todella herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa. Erityisen hyvä rasvaiselle, samealle, elottomalle ja tukkoiselle iholle.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, naamio ja hoitovoiteet.
Varaa aika painike

ClinicCare Mikroneulaus

Mikroneulauksella ihoon tehdään tuhansia mikroskooppisia kanavia, joiden reittiä pitkin seerumit imeytyvät ihoon jopa 1000 kertaa paremmin. Ensimmäiset näkyvät merkit ihon uudistumisesta ja korjaantumisesta ovat nähtävissä 2-6 viikkoa hoidon aloittamisen jälkeen ja prosessi ihossa jatkuu seuraavien kuukausien ajan. Tehokkaana sarjahoitona 4 viikon välein (ei kesäaikaan)! Vahvana suosituksena hoitoa tukevat turvalliset ja tehokkaat ClinicCaren tuotteet kotihoitoon!

Kesto: 60min
Hinta: 129€
Hoitosarja:
 ClinicCare
Hoidon vaikutus: Neulojen tekemät mikroärsykkeet laukaisevat ihon oman korjausmekanismin, jossa iho uusiutuu ja korjaa itseään luonnollisesti ja turvallisesti; ihon kollageenin ja elastiinin muodostus tehostuu, ihoon syntyy uusia ihosoluja, verenkierto lisääntyy. Hoito kosteuttaa, napakoittaa ja kiinteyttää ihoa, tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä, sulkee huokosia, pehmentää juonteita, häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia.
Hoito sopii: Mikroneulaus sopii erittäin hyvin ikääntyvälle ja valovanhentuneelle iholle, juonteille, pigmenttimuutoksille, akne-arville sekä paksulle ja elottomalle iholle.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kevyt happokuorinta, mikroneulaus laitteella neulallisella hoitopäällä ihotyypin mukaisen hoitoseerumin kanssa, naamio ja hoitovoiteet.

Varaa aika painike

Mesoskinline Microlifting

Ei-invasiivinen neulaton mesoterapia on erityisesti suunniteltu ikääntymisen ehkäisemiseksi. Todella tehokkaasti kosteuttava sekä anti-age vaikutteinen hoito. Hoitoa voidaan turvallisesti toteuttaa ympäri vuoden jokaisena vuodenaikana. Tulokset nähtävissä jopa yhden hoitokerran jälkeen. Kiinteyttävä ja napakoittava tulos sarjahoidolla! Ei vaadi erityistä kotihoitoa hoidon jälkeen.

Kesto:
90min
Hinta: 149€
Hoitosarja:
 Mesoskinline
Hoidon vaikutus: Tämä hoito puhdistaa ja kuorii, kosteuttaa ja suojaa. Hoito vähentää ja siloittaa juonteita, pienentää ihonhuokosia. Se vahvistaa ja ravitsee sekä stimouloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Hoito tasapainottaa talin eritystä sekä lisää pintaverenkiertoa.
Hoito sopii: Kaikille ihotyypeille. Erityisen hyvä kosteusköyhälle aikuiselle sekä ikääntyneelle iholle, jossa näkyviä juonteita sekä pieniä pintajuonteita.
Hoito sisältää: Alkupuhdistus, kuorinta, neulaton mesoterapia tarpeen mukaisella seerumilla, erikoisnaamio, decolleteen ja hartian hieronta sekä hoitovoiteet.
Varaa aika painike

Yhteystiedot

Showroom/ koulutus:
Knitter Business Park
Kutojatie 6, 8. kerros
02630 Espoo, FINLAND
Puh: +358 50 465 8858
Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

Shop&Salon Kauneushoitola/
myymälä/ koulutus/ varasto:
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo, FINLAND
Puh: +358 44 978 1926
Sähköposti: kauneushoitola@miraque.fi

© 2024, Miraque

Valikko

Ajankohtaista

miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque